De meeste gestelde vraag aan onszelf is misschien wel de vraag waar we nou het mooist hebben gefietst.  Zoals iedereen hebben wij ook favoriete fietsgebieden en favoriete tochten. 

 

De gebieden die wij in onze reizen hebben opgenomen behoren zeker tot onze favorieten in Frankrijk.  Een gebied mist echter nog en hopelijk mogen we deze in de toekomst nog toevoegen: Corsica.

Op dit eiland kan je fenomenaal mooi fietsen en we hopen deze tochten in de toekomst een keer met jullie te mogen delen. 

FAQ

Natuurlijk heb je vragen, hopelijk vind je de antwoorden hier.

Kan ik ook bij jullie boeken als ik niet aan de minimale groepsgrootte kom?

Dit willen we zeker proberen mogelijk te maken! Zijn er meerdere geïnteresseerden voor een bepaalde reis dan gaan we kijken of we kleine groepjes kunnen combineren.

Is het ook mogelijk om de duur van een reis aan te passen?

Dit is mogelijk. Wij geloven erin dat de beschreven reizen het mogelijk maken om een gebied optimaal te ervaren, maar ook een iets korter of langer programma kan een geweldige reis opleveren.

En de 2-daagse rondreizen? Zijn die een verplicht onderdeel?

Moet je tijdens de tochten vaak wachten of kan je ook (grotendeels) je eigen tempo rijden?

Is het mogelijk om de aangegeven routes langer of korter te maken naar gelang het niveau?

Ook hier geldt weer dat wij de toevoeging van een kleine rondreis als onderdeel van de fietsvakantie een absolute meerwaarde vinden. Dit onderdeel kan er echter prima op verzoek worden uitgehaald.

Het is absoluut een onderdeel van een groepsreis dat je af en toe op elkaar moet wachten. De momenten op de top met zijn allen zijn juist de hoogtepunten van de reis. Het voordeel van de bergen is echter dat iedereen zijn uitdaging kan halen uit de beklimmingen en de afdalingen zonder op elkaar te wachten. Alle routes krijg je ook als GPX dus diegene die alleen verder willen hoeven nooit te verdwalen.

Uiteraard is dit mogelijk. De beschreven routes zijn een zeer goede indicatie van de mogelijkheden in de verschillende regio’s, maar vrijwel elke dag kunnen we opties geven voor varianten hierop.

Wat bedoelen jullie met vol pension?

Vol pension betekent in ons geval dat echt alle maaltijden op een dag inclusief zijn. Dus elke dag zorgen we voor uiteraard een uitgebreid ontbijt en een vers bereid 3-gangen diner, maar tevens voor lunch (pakket) en een herstelmaaltijd na afloop van de tocht. Daarnaast zorgen we ook voor (deels) zelfgemaakte sportvoeding onderweg.

En hoe zit het met drankjes in het chalet?

Drankjes zijn buiten koffie en thee niet inclusief. Wij zullen er wel altijd voor zorgen dat er een voorraad drankjes (bier, wijn en fris) aanwezig is die tegen zeer schappelijke prijzen kunnen worden afgenomen. Op deze manier hoef je niet zelf met drank te slepen. 


Op de hoogte blijven van onze nieuwste plannen? Volg ons op Facebook

Mallorca? Noorwegen?

mijnfietsreis@gmail.com | tel: 0643630197 | BTW nummer NL860551878B01 | Algemene voorwaarden