De afgelopen 12 jaar hebben wij gedurende de zomer in de Alpen gewoond en gewerkt bij een fietshotel. We kwamen er al snel achter dat bij routes uitdenken, mooie tochten verzorgen en met de groep op pad gaan onze echte passie ligt. 

We gebruiken onze kennis en expertise nu om de mooiste fietstochten in Frankrijk uit te zetten. 

Wij weten wat je nodig hebt voor de perfecte fietsvakantie en nemen je graag mee naar onze favoriete fietsgebieden. 

Els en Maarten

Werkwijze

Altijd op zoek naar de mooiste routes en beste locaties. 

VOLPENSION

Vol pension betekent bij ons dat wij ontbijt, lunch, diner en een herstelmaaltijd verzorgen tijdens je fietsreis. We hebben veel ervaring met koken voor sporters. We weten wat je nodig hebt om een goede prestatie te kunnen neerzetten en zullen je gedurende de reis dan ook van de juiste voeding voorzien. 

 

Dit betekent dat alles altijd vers is klaargemaakt, smaakvol zal zijn en niet onbelangrijk, het zal voldoende zijn. Laat je verrassen door onze voedzame en gezonde maaltijden, zodat jij alleen nog maar hoeft te fietsen.

VOLGAUTO

Pech onderweg is vervelend. Als we meegaan met de volgauto hoef je je hier geen zorgen over te maken. Onze volgauto is voorzien van fietsgereedschap zodat we je snel en goed weer op weg kunnen helpen.

Tevens zal er extra voeding en water in de auto aanwezig zijn en hebben we natuurlijk altijd EHBO bij ons. We kunnen dus in alle gevallen voor je zorgen!

ONZE ROUTES

Maarten is gek op mooie routes maken. Een combinatie van onze eigen ervaring, Strava, Routeyou en google maps zorgen ervoor dat hij de beste routes heeft samengesteld. We hebben samen enorm veel gefietst in de Franse Alpen en dit heeft geresulteerd in wat ons betreft de perfecte routes door de mooiste fietsgebieden van Frankrijk. 

Enthousiast geworden? Bekijk onze reizen

DUURZAAM

We leven in een wereld waar veel gevraagd wordt van de aarde, op veel verschillende vlakken. Wij houden ervan om te fietsen door de natuur en genieten van de schoonheid van deze aarde. We vinden dat we hier zuinig op moeten zijn. We proberen dit tijdens onze reizen ook uit te stralen en we zullen dit op verschillende manieren uitdragen. We koken dus vaker zonder vlees dan met vlees, compenseren onze CO2 uitstoot en verspillen geen voedsel. Kleine inspanningen om de wereld mooier te maken. Doe je mee? 
 


Op de hoogte blijven van onze nieuwste plannen? Volg ons op Facebook

Mallorca? Noorwegen?

mijnfietsreis@gmail.com | tel: 0643630197 | BTW nummer NL860551878B01 | Algemene voorwaarden